Ammattilaisille


 

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Kotimaiset Pisko-tuotteet valmistetaan pitkät perinteet omaavin perheyrityksen arvoin.

Pisko-perheessä uskotaan yhteistyön voimaan niin yrityksen sisällä kun asiakkaiden ja toimittajien välilläkin. Palvelumme on ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa.

Piristeel on kotimainen perheomisteinen itsenäinen yhtiö, joka tarjoaa puolueettoman tuen kaikille asiakkailleen. Emme nakerra asiakkaamme leipää. Emme kamppaile samoista kohteista. Asiakkaamme menestyminen on meille erinomaisen tärkeä arvo. Perhearvo.

Piristeel on luotettava kumppani, joka nojaa toimintansa pitkiin asiakassuhteisiin. Pyrimme kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti ollen edelläkävijä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin. Hyvä yhteistyö yritysten välillä ja henki yrityksen sisällä on kiinni lopulta ihmissuhteista, laatutuotteista ja sitoutumisesta. Myönteisellä asenteella ja ammattitaidon ilolla menemme eteenpäin nyt jo viidennettä vuosikymmentä!

 Suomen-vahvimmat-ce-avainlippu-logotBureua-Veritas-korkeinluottoluokitus-logot

 Supraflow