Yksityisille


 

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Pisko-tuotteet valmistetaan pitkät perinteet omaavin perheyrityksen arvoin.

Pohjalainen ammattitaito ja tinkimättömyys eivät anna sijaa kompromisseille. Kun asiat halutaan tehdä Piskon verran muita paremmin, syntyy tuotteita joiden kestävyys, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat huippuluokkaa. Pisko on voittajan valinta.

Pisko-tuotteet on suunniteltu niin että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Tuotetestausta tehdään useammin kuin standardit vaativat. Emme tyydy rimaa hipoviin testimenestyksiin vaan ylitämme vaatimukset reilusti ja kunnon varmuuskertoimella. Vain paras on kyllin hyvä, kun on kysymyksessä ihmisten turvallisuus ja sen parantaminen.

Kaikilla Pisko-lapetikkailla ja kattosilloilla ja niiden kiinnikkeillä on CE-merkintä. Sadevesijärjestelmien osalta tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman niin mallien kuin värivalikoimankin osalta.

Pisko-tuotteiden jälleenmyyjät löydät jälleenmyyjäkartasta!

 Suomen-vahvimmat-ce-avainlippu-logotBureua-Veritas-korkeinluottoluokitus-logot

Supraflow